Door de jaren heen heeft Joico de positie en reputatie verworven als de “Healty Hair Company”. Ook naar de Toekomst hebben wij onzelf verplicht om deze reputatie te continueren. De samenwerking met Shiseido heeft geleid tot ongekende mogelijkheden op het gebied van productonderzoek en productontwikkeling.

In al onze producten gebruiken wij alleen de best beschikbare ingredienten in de meest geconcentreerde vorm. Wij doen nooit concessies aan onze hoge kwalitatieve standaarden, waardoor superieure productprestatie altijd kunnen worden gegarandeerd.

Integriteit bij Joico betekent dit totale verbondenheid tot eerlijkheid. Onze producten geven het resultaat dat wij beloven dat is onze garantie.

Deze houding mag enkel en alleen worden gezien als een “houding van positieve arrogantie”. Joico is een bedrijf ontwikkeld door een kapper,voor kappers en heeft zich de verplichte gesteld om altijd professionaliteit te garanderen aan onze klanten.

Haartrend Nanette wil zich onderscheiden van de massa door het leren van nieuwe technieken en het uitbreiden van haar kennis.